1/4/10

Projecte Turbinegeneration


Durant el proper més de maig s'inaugurarà a l'Espai d'Arts una exposició que mostrarà el procés de creació i diàleg entre diferents centres educatius, de Catalunya i Anglaterra.

El projecte es va endegar el mes de gener quan des de la Tate Modern es van posar en contacte amb el MACBA per tal de buscar centres de batxillerat artístic que poguessin mostrar un interès per un tipus de treball que impliqués a diferents centres d'Anglaterra i Catalunya en l'intercanvi de continguts visuals a través de la xarxa.

El projecte parteix de l'exposició de Miroslav Balka que hi ha actualment a la sala de les turbines de la Tate (fins el 5 d'abril). S'ha creat un dossier on es proposen activitats a l'entorn de diversos temes tractats per Balka i com els enfoquen plàsticament altres artistes presents a la col·leció de la Tate.

En la primera reunió al MACBA amb l'artista Howard Mathew, dinamitzador del projecte, les professores de batxillerat artístic de l'Institut Celestí Bellera i la d'un Institut de Martorell, ja es va plantejar el treball com a molt obert i experimental, sense necessitat de seguir el dossier proposat. L'intercanvi d'obra es farà a través del Skydrive. En aquell moment, des de l'Espai d'Arts i l'Institut Celestí Bellera, s'estableix la possibilitat de mostrar aquest procés de treball col·lectiu.

No hay comentarios: