15/10/12

SEGONA CONVOCATÒRIA ANUAL OBERTA



Oberta la convocatòria anual de suport a la creació i continua oberta l’Antena del BaumannLab. Amb diferents convocatòries:
  • Beques i residències  - Tallers per a artistes i per a projectes culturals en residència i beques per a projectes d'arts visuals o pensament contemporani per a menors i majors de 20 anys.
  • Grafiti invaders - Adreçada a joves menors de 25 anys per a la realització d'un grafiti establint un diàleg amb el territori on s'ubica.
  • Convocatòria de projectes artístics en contextos educatius  - Adreçada al professorat de la ciutat de Terrassa (secundària i batxillerats), per a la realització de projectes artístics integrats transversalment per tal de facilitar que els alumnes entrin en contacte de manera participativa amb processos de creació contemporània.
  • Convocatòria de projectes artístics en entitats de lleure  - Adreçada als equips educatius de les entitats d'educació en el lleure de la ciutat de Terrassa per a la realització de projectes artístics, per tal de facilitar que els infants i joves entrin en contacte de manera participativa amb processos de creació contemporània.
L’Antena  - Recepció permanent de propostes expositives, activitats i formacions en règim d’acollida o coproducció i ús del medial


Més informació

http://www.baumannlab.cat/convocatories

No hay comentarios: